Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Monforte de Lemos

  • Castello Monforte de Lemos
  • Monument San Vicente
  • Ponte Vella
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Monforte de Lemos Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Monforte de Lemos

Monforte de Lemos

 
Monforte de Lemos is een dorp in de provincie Lugo in de noordwestelijke regio Galicië. Het heeft een oppervlakte van 200 km² en telt ca 19,000 inwoners. Het dorp huist veel bouwwerken en monumenten, die een idee geven van het historisch belang van de regio. Eén van de attracties is het 13e eeuwse paleis met schilderijen, een toren en indrukwekkende bogen.
 
Bij het monument van San Vicente heeft u een mooi uitzicht over de stad. Voor een indruk van het Spaanse, religieuze leven, is het mogelijk langs te gaan bij het klooster van de Benedictijnen. Mooie kunst bevindt zich bij het Clarisse klooster, waar een specialistisch museum is gevestigd.
 
Een ander bijzonder punt is de Monforte Brug, of ''Ponte Vella''. De brug werd ooit gebouwd door de Romeinen en is mooi gerestaureerd. In en rondom het dorp worden verder diverse buitenactiviteiten georganiseerd. Reizigers kunnen hier wandelen, fietsen, vissen, een canyon bezoeken en hiken.

Mirja Rempt
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Monforte de Lemos met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Monforte de Lemos gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: