Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Mont Choisy

  • Strand
  • Resorts
  • Kustlijn

Mont Choisy

 
Het lange strand van Mon(t) Choisy ligt in het noorden van Mauritius. Het ligt bij Trou aux Biches en Pointe aux Canonniers, en staat bekend als een van de mooiste stranden van het land. Het strand is herkenbaar aan een ronde vorm. Aan het strand staan talloze Casuarina bomen. Wit zandstrand en lichtblauw zeewater ligt hier aan uw voeten.
 
Bij de entree van het strand staat een monument: een herinnering aan het verleden: de eerste vlucht tussen Mauritius en La Reunion. Ook vindt u restaurants en diverse attracties aan de kustlijn. Mon Choisy is een favoriete bestemming bij locals. Het is ook erg geschikt voor familie-reizen; het zeewater is rustig en ondiep. Mon Choisy is populair in het weekend en tijdens vakanties.
 
Het gebied wordt omringd door veel bomen. Watersport activiteiten zijn hier erg populair. Aan de kust zijn er diverse tour-operators die diverse activiteiten voor reizigers organiseren. Activiteiten die hier worden aangeboden zijn bv: windsurfen, catamaran-varen, para sailen en/of scuba-duiken.
 
 

Maudy Zuidema
WRC Mauritius specialist

Als Mauritius specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.