Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Moremi

  • Game Reserve
  • Campingsites
  • Wildlife
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Moremi Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Moremi

Er zijn helaas geen reizen gevonden die matchen met de ingestelde filters

Moremi

Moremi is een bekend ''game reserve'' (= soort natuurreservaat) gelegen in de Okavango Delta. Het gebied toont moerassen, grasland en wildlife. In dit deel en bij de Okavango Delta liggen diverse camp-sites, waar u midden in de natuur kunt verblijven.

U kunt in het gebied een game – drive of night – drive boeken...maar ook bv uw eigen self-drive organiseren. Ontdek het park met een groepje, onder begeleiding van een gecertificeerde gids of individueel.

Het gebied heeft diverse typen camp-sites: zo vindt u hier basis, middenklasse en luxe segment. Basisproducten zoals water, voedsel en brandstof kunt u het beste zelf vooraf organiseren, dit wordt in het natuurpark voorlopig niet aangeboden. Het park beslaat een gebied van ongeveer 5,000 km2.
 

Pascal de Wilde-Beelen
WRC Botswana specialist

Als Botswana specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Moremi met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Moremi gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: