Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Motueka

  • Landbouwgebied
  • Boomgaarden
  • Maori gebied

Motueka

 
Het dorp Motueka ligt middenin een vruchtbaar landbouwgebied vol fruit. Hier ziet u boomgaarden met appels, peren, bessen en citrusvruchten. Het fruit is gezond, smakelijk en biedt veel werk aan seizoens-backpackers. Het stadje wordt sinds 1841 bewoond door Europese migranten. In de Pah street kunt u een bezoek brengen aan het gemeente-huis en het museum.
 
Het dorp is een magneet voor bohemiens: zo leven hier dichters, kunstenaars en ook sport-liefhebbers. Sportieve mensen gaan graag langs bij het Tasman Park en het Kahurangi Park.
 
In het noorden ligt een aangenaam strand aan een helderblauwe zee. Het is mogelijk om hier te sporten of een watertaxi te nemen. In het zuiden liggen badplaatsen zoals Tasman en Mapua.
 

Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.