Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Motueka

  • Landbouwgebied
  • Boomgaarden
  • Maori gebied
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Motueka Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Motueka

27 dagen Autoreis + Individueel
27 dagen
  • Ideale reis als u extra comfort wenst.
  • Autoreis Christchurch naar Auckland.
  • Verblijf in mooie accommodaties inclusief ontbijt.
€ 5520,-
Bekijk

Motueka

 
Het dorp Motueka ligt middenin een vruchtbaar landbouwgebied vol fruit. Hier ziet u boomgaarden met appels, peren, bessen en citrusvruchten. Het fruit is gezond, smakelijk en biedt veel werk aan seizoens-backpackers. Het stadje wordt sinds 1841 bewoond door Europese migranten. In de Pah street kunt u een bezoek brengen aan het gemeente-huis en het museum.
 
Het dorp is een magneet voor bohemiens: zo leven hier dichters, kunstenaars en ook sport-liefhebbers. Sportieve mensen gaan graag langs bij het Tasman Park en het Kahurangi Park.
 
In het noorden ligt een aangenaam strand aan een helderblauwe zee. Het is mogelijk om hier te sporten of een watertaxi te nemen. In het zuiden liggen badplaatsen zoals Tasman en Mapua.
 

Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Motueka met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Motueka gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: