Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Muncho Lake Provincial Park

  • Berglandschap en wildlife
  • Maak een boottour bij Muncho Lake
  • Nabij de Alaska Highway

Muncho Lake Provincial Park

 

Muncho Lake ligt vlakbij de Alaska Highway. U heeft hier prachtige vergezichten en een schitterende natuur. Een fraai berglandschap, wildlife en een zee aan bloemen om u heen.

In het zuidelijk deel van het park, ziet u de indrukwekkende geologische formaties van Folded Mountain. Tectonische deformaties hebben het kalksteen omgebogen, waardoor de bergen hun bijzondere vormen hebben gekregen.

Reis 12 km verder en u bent bij Muncho Lake. Hier kunt u een boot-tour maken en iets leren over de geschiedenis en samenstelling van het Muncho Lake.

De tour wordt dagelijks uitgevoerd. Het water van het diepe meer is koud en heeft een donkergroene kleur. De natuurlijke schoonheid van het park is één van de hoogtepunten van het gebied.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.