Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Nafplion

  • Kuststad
  • Palamidi kasteel
  • Rijke cultuur
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Nafplion Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Nafplion

Nafplion

 
Nafplio is een prettige kuststad in Argolida en ligt op het bekende schiereiland Peloponnesos. Het is de voormalige hoofdstad van Griekenland en een populaire reisbestemming bij de Grieken zelf, want het wordt gezien als één van de mooiste stadjes in de regio.
 
In de stad hangt een ontspannen sfeer, en er zijn diverse cafées en restaurants. Boven op de berg, staat het indrukwekkende Palamidi kasteel, waar u naartoe kunt wandelen. 
 
De stad is prachtig vormgegeven, met marmer en bijzondere architectuur. Het biedt historische attracties zoals Mycene en Argos. Vlak voor de kust ligt een mooi eiland, met een historische burcht. In dit gebied zijn sporen gevonden van de verschillende volkeren, die hier sinds 3000 v. Chr. hebben geleefd, waaronder de Byzantijnen, Turken en Venetianen. U ziet hier de culturele restanten terug van deze tijden.
 

Corine Klootwijk
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Nafplion met deze 4 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Nafplion gecombineerd met 4 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: