Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Nelson

  • Abel Tasman National Park
  • Bosgebied, stranden, grotten
  • Outdoor-activiteiten
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Nelson Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis, Keuze auto of camper

Alle reizen naar Nelson

37 dagen Autoreis + Individueel
35 dagen
  • Compleet Nieuw-Zeeland
  • 7 excursies inbegrepen
  • Aangenaam reistempo
€ 7250,-
Bekijk

Nelson

 
Nelson is een artistieke enclave en uitvalsbasis voor het Abel Tasman National Park. Het aan de kust gelegen park bestaat uit dichtbegroeide bossen, zandstranden en een heldere zee.
 
Tot dit Nationale Park behoren alle eilanden en riffen die zich kilometers de zee inboren. Het park ligt ongeveer 80 kilometer ten noordwesten van Nelson. In de bossen leven tal van inheemse vogelsoorten.
 
Tijdens een strandwandeling of een kayak-tocht, ziet u bij de kust soms dolfijnen en zeehonden langszwemmen. (Er lopen geen wegen door het park). U kunt kiezen uit een van de trails, die starten bij de toegangswegen naar het park. Dit is de enige manier om het binnenland te ontdekken. 
 
Tip
 
Ieder jaar worden hier prijzen uitgereikt tijdens de ‘’Wearable Art Award.’’ Dit festival is intussen uitgebreid, u kunt hier genieten van lokale gerechten, live muziek en design.
 
 

Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Nelson met deze 22 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Nelson gecombineerd met 22 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: