Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Newark

  • Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan New York
  • Comfortabele accommodaties
  • Gezellig centrum

Newark

Breng vanuit Newark een bezoek aan New York. Avant Garde: New York is dit en veel meer. In New York gaan high en low culture moeiteloos hand in hand. Wereldberoemde acteurs, muzikanten en experimentele dansers treden hier op, voor een enthousiast publiek.

Highlights
Bent u hier voor het eerst, breng dan eventueel een bezoek aan de klassieke highlights: Het Vrijheidsbeeld, Empire State Building en Central Park. Wandel over Broadway, bezoek een toneelstuk of dineer in één van de talloze diners.

Wijken
Wilt u de wijken zien? Bezoek het populaire Manhattan, the Village, Chinatown of Little Italy. Iedere wijk biedt z’n eigen cultuur en prima restaurants.

Cultuur
Bent u op zoek naar cultuur? Bezichtig het wereldberoemde Guggenheim, het MOMA of de Met, slechts enkelen van de topmusea in de stad.

Stadswandeling
Houdt u meer van een flinke wandeling door de stad? New York is compact en toegankelijk. In de straten vindt u gezellige boekwinkels, knusse café's en bijzondere winkeltjes. Iets verderop kunt u noedels eten tegen de achtergrond van een boeddhistische tempel. Of, probeer een echte ‘’New York pizza’’ en breng een bezoek aan de joodse deli’s.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.