Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Niagara Falls

  • Grootste watervallen ter wereld
  • Bouttour Maid of the Mist
  • Spectaculaire uitzichten
Toon mij alle 6 WRC reizen naar Niagara Falls Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen, Reizen per trein, Stedenreis Reizen per Autoreis, Rondreis, Treinreis

Alle reizen naar Niagara Falls

15 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • 15-daagse familierondreis vanuit Toronto.
  • Niagara Falls en hoofdstad Ottawa.
  • Uitbreidingsmogelijkheid: Strandvakantie Florida.
€ 1450,-
Bekijk

Niagara Falls

 

De Niagara Falls behoren tot de beroemdste watervallen ter wereld. De waterval is in drieën gedeeld en heeft drie namen. U vindt hier: de Horseshow Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. Deze liggen op de grens van Amerika en Canada.

Vanaf de Canadese kant kunt u de American Falls en de Horseshoe Falls bezichtigen. U kunt hier ook een boot-tour maken met de Maid of the Mist. Op deze manier is het mogelijk de waterval van dichtbij te ervaren.

Rond de waterval worden het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd, zoals een lentemarkt met lokale producten, een licht-/vuurwerkshow boven de waterval en een jaarlijks terugkerend folk festival.

Ook worden in de zomer diverse muziekfestivals georganiseerd, zoals jazz, country en blues. U kunt hier genieten van verse maaltijden bij bv. een food-truck.

Alexandra Burger
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Alexandra Burger alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Niagara Falls met deze 21 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Niagara Falls gecombineerd met 21 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: