Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Nova Scotia

  • Peggy's Cove & vuurtorens
  • Bay of Fundy
  • Hooglanden
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Nova Scotia Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Nova Scotia

Nova Scotia

De provincie Nova Scotia is een kroonjuweel! Het schiereiland en de omliggende eilanden bieden u alle mogelijkheden om te genieten van veel buitenactiviteiten. De meeste bewoners van Nova Scotia wonen in Halifax, de grootste stad aan de oostkust van Canada en in de talrijke kleine stadjes en vissersdorpjes. Weelderige rivierdalen en meren met hier en daar een verdwaalde boerderij verbinden de bossen met de zeer gevarieerde kust met zijn vele vuurtorens, rotsachtige inhammen en schijnbaar eindeloze, maagdelijke zandstranden. Bezoek tijdens een rondreis door Nova Scotia ook zeker de Bay of Fundy: de baai met het grootste getijde verschil ter wereld en een geweldig gebied voor Whale Watching. Ook de hooglanden van Cape Breton mogen niet ontbreken. 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Nova Scotia met deze 16 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Nova Scotia gecombineerd met 16 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: