Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Nymfaio

  • Hooggelegen bergdorp
  • berenopvang
  • heerlijk wandelen door de bossen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Nymfaio Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Nymfaio

Nymfaio

Uw bestemming van vandaag is het hooggelegen bergdorp Nymfaio. Het dorp kenmerkt zich door huizen van natuursteen met metalen daken die glinsteren in het zonlicht. Ook in de zomer is het hier heerlijk koel op 1330 meter hoogte!
In Nymfaio ligt het centrum Arktouros. Hier worden bruine beren, die werden gehouden in cafés en in het circus, opgevangen en (indien mogelijk) weer uitgezet in de vrije natuur. Er komen ook beren uit de omringende landen Albanië en Bulgarije. De vrijwilligersorganisatie heeft een belangrijke rol gespeeld in het verbieden van het houden van beren als volksvermaak. Na de aanleg van de snelweg ‘Egnatia’, komen er ook beren binnen die verkeersslachtoffer zijn. Er is naast de berenopvang ook een wolvenopvang. In de omgeving van Nymfaio kunt u tevens heerlijk wandelen door de bossen.

Mirja Rempt
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Nymfaio met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Nymfaio gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: