Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Óbidos

  • Middeleeuwse sfeer
  • Bij de Atlantische kustlijn
  • Stad van koninginnen van Portugal
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Óbidos Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Óbidos

Óbidos

 
De middeleeuwse stad Óbidos is het best bewaarde geheim van Portugal. Het is authentiek en pittoresk en was ooit van belang voor de verdediging van het gebied. Vanaf Lissabon ligt het op een afstand van 80 km. U bent hier in ongeveer een uur. Het ontwikkelde in de tijd van de Romeinen. Daarna werd het een vestigingsplaats voor de Portugese koninklijke familie. De stad was in de 13e eeuw een cadeau voor koningin D. Isabel. 
 
Sinds die periode werd de stad in gestaag tempo verfraaid. Onderdeel van de verfraaiing was een toename van het aantal kerken. Tevens bevindt zich hier een kasteel, te midden van smalle, kronkelende straten. Tijdens een stadswandeling ziet u mooie portieken, versierde ramen, en knusse pleinen. 
 

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Óbidos met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Óbidos gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: