Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Olbia

  • Noordoosten Sardinië
  • Mooi kustgebied
  • Zonnen. zeilen, kajakken

Olbia

 
Olbia is een mooie stad in het noordoosten van Sardinië. Het heeft een goed klimaat en is dan ook een populaire reisbestemming. Aan de kant van de zee zijn mooie accommodaties gebouwd, waar u uitzicht heeft over de zee. Overdag kunt u de stad verkennen en attracties bekijken, en in de avond heerlijk ontspannen bij de accommodatie. 
 
In de stad staat een mooie 11e-eeuwse kathedraal. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan het Nationaal Archeologie museum. Andere interessante locaties zijn bv. de Castello di Pedres en het Romeinse aquaduct. In het centrum staan mooie kerken, paleizen en standbeelden.
 
Aan zee kunt u heerlijk zonnen en ontspannen. Wilt u liever wat meer actie, dan kunt u ook gaan zwemmen, zeilen of kajakken. Gaat u liever winkelen, dan kan dat ook. Er zijn kleine ambachtelijke winkels, en leuke boetieks. De keuken van de stad richt zich op de zee. Men serveert heerlijke visgerechten, met dagverse zeevruchten en warm gebakken brood.
 
 

Corine Klootwijk
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.