Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Oliena

  • Cultuur
  • Nuraghes
  • Cedrina Vallei

Oliena

 
De stad Oliena ligt in het westelijk deel van het eiland Sardinie. Het gebied strekt zich uit over een mooie vlakte met bergen, druif-en olijfgaarden. De stad heeft een culturele connectie met de voormalige, Nuragische beschaving. Wandel rond en ontdek de natuur, de uitzichten en speciale, geconstrueerde rotsformaties (de ''nuraghes'').
 
In de regio ligt de Nuraghe Biriai, de Cedrina Vallei en de Luduruju. Maak een hike en ontdek deze bijzondere monumenten. Liefhebbers van de natuur kunnen genieten van een dagtrip, een excursie maken naar de omgeving of een bergwandeling maken. In de stad kunt u genieten van een picknick, broden halen en biologische kaas proeven.
 
Tip: In de maand februari vindt hier het gezellige, jaarlijkse carnaval plaats. Probeer rond deze tijd de pecorino, een heerlijke schapenmelk kaas en een typische specialiteit van Sardinië. 
 
 
 
 Maudy Zuidema
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.