Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Osuna

  • Cultureel erfgoed
  • Semana Santa
  • La Colegiata

Osuna

 
Osuna is een mooie stad in Andalusië, rijk aan cultureel erfgoed. Dit stamt uit de Iberische, Romeinse en Moorse periode. De stad heeft bv een mooie kerk, ''la Colegiata'', met werken van Ribera en de Mesa.
 
Het is tevens een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan omliggende steden Sevilla, Cordoba en Granada. In de omgeving ligt een natuurgebied met veel wandelpaden en gebieden waar u vogels kunt bezichtigen. 
 
Ook hier is de Semana Santa een mooie tijd om de stad te bezoeken. Tijdens de processie ziet u houtsnijwerken uit het jaar 1623, die feestelijk door de stad worden gedragen. In deze periode worden er ook speciale ''vastengerechten'' geserveerd in de restaurants. Deze gerechten bevatten geen vlees.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.