Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Otjiwarongo

  • Otjiwarongo Heritage Explorarorium
  • Luipaarden observeren
  • Krokodillenfarm
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Otjiwarongo Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Otjiwarongo

Otjiwarongo

 
Otjiwarongo is een kleine stad in het noorden van Namibië, ten noordwesten van Windhoek. ‘’Otjiwarongo’’ betekent: ‘’aangename vrede’’. Het is dan ook klein en rustig en biedt een paar bijzondere hoogtepunten. Interessant om te bezoeken is het Otjiwarongo Heritage Explorarorium. Hier vindt u informatie over de geschiedenis en cultuur van de stad en het thema communicatie. Zo ziet u hier een locomotief en een originele treincoupé uit de jaren ‘20.
 
Bij de krokodillenfarm is het mogelijk deze dieren te bezichtigen. Er worden tours georganiseerd die ongeveer 30 minuten duren. Bij de farm zijn ook enkele restaurants en een paar winkels gebouwd.
 
De echte attractie voor velen, is de cheetah. Vlakbij de stad ligt Elands Vreugde Farm waar het Cheetah Conservation Fund is gevestigd. Hier wordt onderzoek gedaan naar de dieren.
 
Voor meer informatie, zie: www.cheetah.org
 

Maudy Zuidema
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Otjiwarongo met deze 9 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Otjiwarongo gecombineerd met 9 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: