Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Ottawa

  • Hoofdstad van Canada
  • Parlementsgebouw
  • Canadian Tulip Festival
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Ottawa Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen, Reizen per trein, Stedenreis Reizen per Autoreis, Treinreis

Alle reizen naar Ottawa

Ottawa

 

Ottawa is een Noord-Amerikaanse stad met een ''Europese uitstraling''. U vindt er indrukwekkende gebouwen, bijzondere musea en prachtige architectuur. Ga langs bij het parlementsgebouw en wandel langs het Rideau Kanaal. Maak een wandeling door de stad en bezichtig de monumenten, musea en regeringsgebouwen. 

Ottawa is al sinds 1857 de hoofdstad van Canada. De stad ligt aan de Ottawa rivier in de provincie Ontario. De rivier vormt de natuurlijke grens tussen Québec en Ontario. Ottawa biedt een uitgebreid aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten. De kalender staat vol met festivals en evenementen. Daarnaast heeft u de keus uit vele musea en galeries.

Aanraders zijn de National Gallery of Canada, het Canadian War Museum en het Canadian Museum of History, met een enorme collectie originele totempalen en een unieke plafondschildering.

Houdt u van bloemen? Kom dan tijdens het jaarlijkse Canadian Tulip Festival. Dit wordt ieder jaar gehouden in mei en wordt gevierd ter ere van de band tussen Nederland en Canada. Het is het grootste tulpenfestival ter wereld. Tulpen in Ottawa staan symbool voor vrede, vrijheid en internationale vriendschap. 

Ieder jaar stuurt de Nederlandse koninklijke familie 10.000 tulpenbollen naar Canada. In mei en juni worden festivals georganiseerd die de cultuur en geschiedenis van de inheemse bevolking belichten. Aan bod komt dans, muziek en Canadese ambachten.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Ottawa met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Ottawa gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: