Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Padang

  • Cultuur Minangkabau
  • Historische & moderne architectuur
  • Havengebied

Padang

 
Padang ( ''veld'' of ''vlakte'') is een stad op het eiland Sumatra. Het is de provincie-hoofdstad van West-Sumatra, en staat bekend als een levendige havenstad, met een lange geschiedenis. Tijdens een bezoek is er veel te doen. Ontdek de lokale cultuur van de Minangkabau, wandel langs indrukwekkende architectuur, of ga heerlijk ontspannen bij het strand. Voor natuur kunt u een bezoek brengen aan het Kerinci Seblat National Park.
 
In de 17e eeuw was het gebied een belangrijk handelscentrum. De producten die hier werden verhandeld, waren onder meer specerijen en goud. Daarnaast werd gehandeld in koffie, zout en textiel. Het gebied werd een belangrijk centrum van de handel.
 
Voor lokale cultuur, kunt u tegenwoordig terecht bij het Provinciaal Museum van Padang. Hier worden exposities georganiseerd met keramiek, kunst en etnografie. Mooie architectuur ziet u bij Kampung Cina (Chinatown), met bijzondere tegels en houtwerk. 
 
 

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.