Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Paihia

  • Noordereiland
  • Bay of Islands
  • Maori cultuur
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Paihia Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Paihia

37 dagen Autoreis + Individueel
35 dagen
  • Compleet Nieuw-Zeeland
  • 7 excursies inbegrepen
  • Aangenaam reistempo
€ 7250,-
Bekijk

Paihia

Het bekendste gebied van Northland is de Bay of Islands. Mooie kustplaatsen zijn het ''toeristische'' Paihia en het karakteristieke Russell. Paihia heeft een sub-tropisch klimaat, een mooie ligging aan zee en een gezellige jachthaven. Hier kunt u zwemmen met dolfijnen, kayakken, vissen of bv een seaside picknick organiseren.
 
Ook is het mogelijk een autorit te maken naar de nabijgelegen watervallen. Naast de natuur kunt u hier ook kennismaken met Nieuw-Zeelandse geschiedenis en originele Maori kunst.
 
Tips
 
Reserveer een dag voor een trip naar Russell. Maak een wandeling door het Waipoua Kauri Bos of ontdek Pioneer Village, in het nabij gelegen Kaikohe. In het noorden vindt u Cape Reing: een speciale plek met Maori legenden.

Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Paihia met deze 25 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Paihia gecombineerd met 25 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: