Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Palermo

  • Hoofdstad regio Palermo
  • Kerken
  • Porta Nuova
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Palermo Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Palermo

15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Noord, oost, zuid & west Sicilië.
  • Verblijf in 5 bijzondere accommodaties.
  • Afwisselende reis, prettig tempo.
€ 1750,-
Bekijk

Palermo

 
Palermo is de hoofdstad van de gelijknamige regio op Sicilië...De stad telt ca 700.000 inwoners. De stad is behoorlijk druk, levendig, hectisch. Hier en daar zijn wel historische delen te vinden, maar veel reizigers blijven hier kort, en verkiezen de mooie historische dorpen in het binnenland en aan de kust. In het centrum vindt u wel kerken, een kathedraal, musea en natuurlijk ...geweldige restaurants en gelateria's (ijs-huizen).
 
Attracties zijn onder meer, de kathedraal van Palermo (Cattedrale della Santa Vergine Maria Assunta) en Castello della Cuba, een bijzonder, 12e eeuws kasteel. Ook bijzonder is de Porta Nuova, een stadspoort uit de 17e eeuw. Palermo staat verder bekend om de heerlijke casata, een taart naar lokaal recept, met vruchtensap en likeur. Deze kunt u dan ook in de plaatselijke eethuizen proberen.
 

Mirja Rempt
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Palermo met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Palermo gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: