Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Paros

  • Cycladengroep
  • Venetiaans kasteel
  • Mooie badplaatsen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Paros Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Paros

Paros

 
Paros (eiland) ligt in de Egeïsche zee en is onderdeel van de Cycladen-groep. Het is een populaire reisbestemming en trekt jaarlijks onder meer veel budget – reizigers. In de zomer is het druk en levendig...de rest van het jaar heeft u meer ''ruimte.'' Bekijk het Venetiaanse kasteel in de hoofdstad, geniet van de zon of strijk neer bij een taverna.
 
Het eiland biedt mooie stranden, kenmerkende, witgeschilderde dorpjes en heerlijke seafood. Highlights hier, zijn bv. het gezellige badplaatsje Naoussa en de omliggende natuur. U kunt verblijven in de hoofdstad of in Naoussa, en van daaruit bv trips maken naar de regio.
 
Daarnaast zijn er ook onontdekte vissersdorpjes zoals bv Piko Livadis, met gezellige cafées en restaurants. In het binnenland liggen een paar dorpjes, waar u kunt rondstruinen en genieten van de traditionele sfeer.
 

Corine Klootwijk
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Paros met deze 3 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Paros gecombineerd met 3 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: