Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Percé

  • Kustlijn
  • Schiereiland
  • Rotsformaties

Percé

 
Percé staat bekend als een van de mooiste stadjes van het Gaspé schier-eiland. Breng hier een bezoek aan de Percé rots, een enorme kalksteen rots die boven zee uitsteekt. De rots is ongeveer 90 meter hoog en 475 meter breed.
 
Bij laagwater kunt u over zandbanken naar de rots lopen. Een bijzondere ervaring. Ook interessant  is  Île-Bonaventure, een eiland waar duizenden wilde vogels (jan-van-gents) neerstrijken. 
 
Het stadje heeft een verleden waar het veel kunstenaars heeft getrokken, en in de middag kunt u langsgaan bij een van de vele kunst galleries die het gebied rijk is. Naast deze events kunt u hier ook kiezen uit excursies als diepzee duiken, vis-excursies, zee-kayakken en scuba-duiken.
 
 
 
 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.