Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Philadelphia

  • Liberty Bell & Independence Hall
  • Geschiedenis van de Verenigde Staten
  • Lokale specialiteit: verse donuts

Philadelphia

 
Philadelphia ligt vlakbij New York en is een ideale bestemming voor een city-trip. Rondwandelend kunt u hier een idee krijgen van de geschiedenis van de VS en de rol die deze stad heeft gespeeld in het Amerika van nu. Ook is het een plaats met mooie architectuur, gezellige winkelstraten en indrukwekkende pleinen. Breng een bezoek aan Liberty Bell en Independence Hall, waar de Grondwet en de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring werden getekend.
 
Bent u op zoek naar kunst en cultuur? Dan kunt u een bezoek brengen aan het Philadelphia Museum of Art of de Barnes Foundation (werk van bv: van Gogh, Renoir & Modigliani).'s Middags kunt u genieten van koffie met de lokale delicatesse: een verse, echt Amerikaanse, donut.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.