Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Picton

  • Interislander ferry
  • Queen Charlotte Trail
  • wijngaarden
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Picton Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Picton

Picton

Picton ligt aan de Marlborough Sound, een diepe zeearm en is de plaats waarvandaan de Interislander ferry vertrekt, voor de oversteek over de Cook Straat, naar Wellington op het Noordereiland.
In de omgeving van Picton liggen wijngaarden waar uitstekende wijnen geproduceerd worden. Een wijnproeverij is dan ook van harte aan te bevelen.
Daarnaast vertrekken er vanuit Picton interessante boottochten. Vaar bijvoorbeeld mee op de mailboat: bewoners van afgelegen plekken die veelal niet over de weg te bereiken zijn, zijn voor hun post en pakketten afhankelijk van deze dienst. Onderweg spot u wellicht zeehonden en dolfijnen.
Op een half uur rijden van Picton ligt Anakiwa, het startpunt van de 67 kilometer lange Queen Charlotte Track naar Ship Cove. Een schitterende en goed toegankelijke wandelroute. U kunt ook een deel van deze wandelroute lopen. Bijvoorbeeld een traject van 5 uur, waarbij u vanuit Picton per boot naar Ship Cove gebracht wordt, ca. 5 uur wandelt en verderop weer opgehaald wordt.  

Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Picton met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Picton gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: