Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Playa Samara

  • Eén van de mooiste stranden van Costa Rica
  • Populair bij zwemmers en surfers
  • Ontdek kleurrijke onderwaterwereld
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Playa Samara Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis, Rondreis

Alle reizen naar Playa Samara

18 dagen Autoreis + Reizen met kinderen
18 dagen
  • Boottocht in Tortuguero National Park.
  • Kajakken in Puerto Viejo de Sarapiqui.
  • Snorkelen in Samara.
€ 2900,-
Bekijk

Playa Samara

 

Breng een bezoek aan het prachtige Playa Samara, gelegen op de Nicoya Peninsula westkust en bekend als één van de mooiste stranden van Costa Rica. U kunt hier paardrijden, zwemmen maar ook yoga-les volgen. Ook is er de mogelijkheid te snorkelen…de uitzichten onderwater zijn prachtig en kleurrijk.

Het strand wordt beschouwd als één van de mooiste, meest veilige locaties van het land. U vindt hier lange, witte stranden en ondiep, lauwwarm water. Er is een mooi koraalrif en een klein eilandje bij de kust; Isla Chora. Playa Samara is populair bij zwemmers en surfers en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Samara is een sfeervolle plek aan zee met diverse hotels, bars en restaurants. Daarnaast is het ook een gezellige, levendige plaats, met vissersboten en vers fruit in stalletjes. U vindt hier zeldzame planten en diersoorten, inheemse sites en grotten. Maak ook een wandeling langs de zee, via één van de aangelegde trails.

Extra activiteiten die u hier kunt ondernemen, zijn bv gitaarles, Spaanse les of dansles. Heeft u meer zin in ontspanning, dan kunt u hier een massage boeken, een bezoekje brengen aan de lokale kunst-galerie, of gewoon wat zonnen aan het strand.

Samara is 5 km (3 mijl) lang en het strand is populair bij locals, reizigers en expats. Het transport naar Samara is verbeterd, via de geplaveide ‘Road 150’. Deze loopt ten zuiden van Nicoya. Bussen vertrekken dagelijks vanuit Nicoya, Liberia en San José.

Mirja Rempt
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Playa Samara met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Playa Samara gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: