Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Playa Tortuga

  • Strand van de schildpadden
  • Idyllische, kleine badplaats
  • Nauyaca waterval

Playa Tortuga

 

Een mooi strand aan de zuidkust, vlakbij Ojochal. Playa Tortuga betekent: strand van de schildpadden. Het wordt gezien als een idyllische, kleine badplaats, nog niet ontdekt door de 'grote massa'. In deze beschutte plek, krijgt u een idee van het echte leven in Costa Rica.

De locals heten u welkom en tonen hun lokale traditie en leefwijze. Ojochal is een mooie plek om even te ontspannen of te lunchen. U vindt hier typische  Costa-ricaanse gerechten.

Ook heeft u de keuze uit verschillende Europese en Aziatische keukens...er is een Franse bakker, maar u vindt hier ook de Duitse, Belgische en Italiaanse keukens. Geniet van de natuur; het landschap toont bergen, regenwoud, wildlife en mooie uitzichten over de oceaan.

Ook kunt u een wandeling maken naar de Nauyaca waterval...of breng een bezoek aan de Rio Terraba; een rivier met aan de oever mangroves. In dit gebied leven ongeveer 450 soorten vogels; er worden tours georganiseerd speciaal voor vogelliefhebbers.

Playa Tortuga heeft een lokale non-profit, die zich inzet voor het behoud van de schildpad. Natuurliefhebbers kunnen de schildpadden hier bezichtigen in hun eigen habitat, een mooie ervaring.

Mirja Rempt
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.