Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Poros

  • Saronische Golf
  • Pelopponnesos
  • Zeer sfeervolle bestemming

Poros

 
Poros is een klein, gezellig eiland in de Saronische Golf...bij de kust van de Pelopponesos. Het is rijk aan dennenbomen, olijfbomen en bougainvillea. De oppervlakte beslaat 23 km2 en het telt ca 5.000 inwoners. Het bestaat uit twee eilanddelen; Sferia en Kalavria, die met elkaar zijn verbonden via een brug. De hoofdstad is Poros-stad en ligt op het deel Sferia. Bent u op zoek naar een sfeervolle, authentieke locatie...dan is deze reisbestemming ideaal. Het heeft witgepleisterde dorpjes, wilde natuur, bloemen en knus havengebied.
 
Het eiland is een prettige uitvalsbasis voor tours in de omgeving. U kunt een stedentrip maken naar Athene, of één van de buureilanden bezoeken, per ferry. Ook is het mogelijk om hier zeiltochten te maken. In de buurt liggen de Argo-Saronische eilanden, zoals Hydra en Aegina.
 

Corine Klootwijk
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.