Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Port Hardy

  • Vancouver Island
  • Eco-Toerisme
  • Cape Scott Provincial Park

Port Hardy

 

Port Hardy heeft circa 4.000 inwoners. Deze plaats is een oase in het rustige noorden van het populaire Vancouver Island. Het dorp heeft een bijzondere geschiedenis en een duidelijke visie op de toekomst. Port Hardy wil zich profileren als een bestemming voor het eco-toerisme.

U kunt hier vissen, hiken, scuba duiken en wilde dieren spotten. Andere centra op Vancouver Island hebben vergelijkbare attracties, maar Port Hardy heeft ook het Cape Scott Provincial Park. Het park heeft daarnaast een ongerepte, ruige natuur.

Hikers en kampeerliefhebbers komen hier regelmatig terug. Port Hardy biedt een combinatie van gezellige winkels, restaurants, kunst-galeries en comfortabele accommodaties. Ook kunt u hier inheemse kunst bewonderen.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.