Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Port Stephens

  • Kayakken
  • Surfen
  • Dolfijnen en walvissen observeren

Port Stephens

 
Port Stephens staat bij velen bekend om zijn mooie stranden en baaien. Perfect om te wandelen, zwemmen en kayakken. De golven zijn uitstekend om te surfen...ervaar dit bij bv. One Mile Beach en Box Beach.
 
Geniet hier van seafood, een lokale winery en knusse al fresco restaurants. Een creatieve keuken, diversiteit en seizoens-productie staan hoog in het vaandel. Probeer bv de oesters, avocado of noten.
 
De regio biedt ruimte aan dolfijnen die u vanaf de kust of vanuit een kayak of ferry, kunt spotten. Tussen juni en november zijn er ook walvissen te bezichtigen. Fotografeer wilde dieren vanaf een cruise, of vanaf de kustlijn bij het Tomaree Park. Het is verder mogelijk om hier te duiken, snorkelen of zeilen. 

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.