Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Quebec

  • Franse cultuur
  • Charmant centrum
  • Sfeervol winterfestival
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Quebec Gevonden reissoorten Individueel, Reizen per trein, Stedenreis Reizen per Autoreis, Treinreis

Alle reizen naar Quebec

Quebec

 

Québec wordt door velen beschouwd als één van de mooiste plaatsen in Canada. Het is rijk aan een ‘Franse’ cultuur en een charmant, historisch centrum. Wandel door de 17e eeuwse straatjes, bekijk de historische huizen en ontdek de kerktorens en het prachtige kasteel.

Bezoek één van de vele musea en bekijk de mooie winkels. Na een wandeling kunt u lunchen in een bistro, een café of op een mooi plein. Neem de tijd om deze stad goed te bekijken. Het mooiste deel is het historisch centrum. 

Québec biedt in de zomer muziek, festivals en kunst. In de winter kunt u hier genieten van wandelingen door de verlichte straatjes en warme chocolademelk drinken op een sfeervol, jaarlijks terugkerend winterfestival.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Quebec met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Quebec gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: