Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Railay Beach

  • Stranden
  • Mangroves
  • Grotten
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Railay Beach Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Railay Beach

Railay Beach

Railay Beach is een paradijselijk strand. Het is een geweldige strandbestemming met hagelwitte stranden waar een relaxte sfeer hangt. Kronkelende wandelstraatjes met restaurants waar u kunt genieten van westers of Thais eten en diverse pubs voor een lekker drankje met de golven op de achtergrond. Wat deze bestemming zo bijzonder maakt en onderscheidt van andere, is dat dit schiereiland alleen toegankelijk is per boot en het strand letterlijk verborgen ligt tussen meters hoge kalkstenen rotsformaties. Vanuit Railay Beach kunt u ook de andere stranden aan de oostkant bezoeken of Tham Phranang Beach wat meer naar het zuiden ligt en tevens diverse grotten heeft om te verkennen. Wanneer u graag actief bent zijn er volop mogelijkheden om te kajakken, snorkelen, rotsklimmen en bezoek aan bijgelegen eilandjes.

Mirja Rempt
WRC Thailand specialist

Als Thailand specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.