Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Revelstoke

  • Zuid-Oosten van British Columbia
  • Prachtige winterbestemming
  • Mountain Resort
Toon mij alle 12 WRC reizen naar Revelstoke Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen, Strandvakantie Reizen per Autoreis, Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Revelstoke

17 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Autorondreis van 2 weken
  • Uitbreiden met Vancouver Island
  • Uitbreiden met een cruise naar Alaska
€ 2200,-
Bekijk
1 2

Revelstoke

 

Revelstoke is een stad in het zuidoosten van British Columbia. Het ligt aan de oever van de Columbia River, ten zuiden van de Revelstoke dam. Bezoekers kunnen hier onder andere verblijven in het beroemde resort: Revelstoke Mountain Resort. 

’s Winters zijn er trails voor de snow-mobile. Ook kunt u hier slede rijden,  snowshoe wandelen of para-gliden. In de zomer kunt u bergwandelen en hiken bij Monashee en Selkirk. Mooie routes vindt u bv bij Mt Revelstoke en Glacier National Park.

Ook zijn er mogelijkheden om te mountainbiken, een golfbaan te bezoeken of te wildwater raften. U kunt eenvoudige maaltijden krijgen bij fastfood restaurants, maar er zijn ook gezellige restaurants waar u uitgebreid kunt dineren. 

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Revelstoke met deze 42 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Revelstoke gecombineerd met 42 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: