Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Reykjavik

  • Moderne hoofdstad
  • Thermale baden
  • Noorderlicht
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Reykjavik Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis, Vliegreis

Alle reizen naar Reykjavik

8 dagen Autoreis + Individueel
8 dagen
  • Bijzonder overnachten
  • Het hete water van de Blue Lagoon
  • Het koude water van Jökulsárlón
€ 3125,-
Bekijk

Reykjavik

 
Breng een bezoek aan de hoofdstad van IJsland, één van de meest progressieve steden van Europa. De stad biedt cultuur, een moderne bevolking en een fascinerend, natuurlijk decor. Wandel door het centrum, proef een koffie in één van de koffie-bars en bewonder het Noorderlicht.
 
De stad is ideaal voor een city trip, of als stop-over op weg naar Amerika. Rond de poolcirkel heeft u een goede kans om het noorderlicht waar te nemen. Op IJsland zijn geschikte hoogvlaktes om het licht te observeren. De maanden oktober t/m maart, september en april, geven een goede kans om het noorderlicht te zien, vooral tussen 21.00 en 01.00 uur. 
 
Wilt u even weg uit de drukte en heerlijk ontspannen? Geniet dan van de thermale baden van Reykjavik, sfeervol en populair, bij locals en reizigers. 
 
Tip:
 
Bent u meer een cultuurliefhebber, dan kunt u een bezoek brengen aan kerken, kathedralen en botanische tuinen. Hier vindt u enkele zeldzame, inheemse plantensoorten.
 
 

Mirja Rempt
WRC IJsland specialist

Als IJsland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Reykjavik met deze 16 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Reykjavik gecombineerd met 16 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: