Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Ribadeo

  • Zeilen
  • Vogels observeren
  • Buitensport
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Ribadeo Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Ribadeo

Ribadeo

 
Ribadeo is een gemeente in de provincie Lugo in de regio Galicië. Het heeft de reiziger veel cultuur en activiteiten te bieden. U kunt hier een stadswandeling maken, winkelen, uitgaan en de regio verkennen. De omgeving is heuvelachtig, groen, en er liggen mooie stranden. Bij de kust wordt ook veel gezeild, dus het is ook mogelijk om een zeiltocht te maken.
 
Breng bv een bezoek aan Praia das Catedrais, een strand waar veel sportactiviteiten worden georganiseerd. Ook een aanrader is de Ría de Ribadeo, een water-en natuurgebied waar u kunt wandelen, vogels spotten en de natuur ontdekken. In de stad kunt u dineren bij één restaurant en de lokale keuken proeven. Specialiteiten zijn bv  vis - en zeevruchten. Traditionele zoetigheden zijn bv Chocolates Moreno.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Ribadeo met deze 9 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Ribadeo gecombineerd met 9 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: