Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Rincón de la Vieja

  • Vulkanisch massief met negen kraters
  • Mooie uitzichten
  • Bewonder de zeldzame Quetzal (vogelsoort)
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Rincón de la Vieja Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis, Rondreis

Alle reizen naar Rincón de la Vieja

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • Verblijf in Tortuguero National Park.
  • 03 Overnachtingen in Granada (Nicaragua).
  • Van tropische wouden tot prachtige stranden.
€ 3250,-
Bekijk

Rincón de la Vieja

Dit park is een favoriete bestemming voor velen. Het is niet te druk en er is ook niet teveel ‘geregeld’. Men kan hier nog spontaan rondwandelen en het gebied min of meer zelf ‘ontdekken’. Het park is 14.300 hectare groot en is verdeeld in twee sectoren voor toeristisch bezoek: Pailas en Santa Maria. Beide sectoren hebben bijzondere ecosystemen, die u kunt bezichtigen. Het park is een vulkanisch massief met negen kraters en vormt een scheiding tussen het Caraibisch gebied en de Stille Oceaan. Hier ontspringen 32 bronnen. De Santa Maria piek is de hoogste top van Rincon de la Vieja met een hoogte van 1.916 meter. Het meest actieve gebied is de Von Seebach krater met een turkooiskleurig meer.


Quetzal
In één van de mooiste gebieden van het land kunt u tours en wandelingen maken in de vallei. Er is een ruime keuze aan accommodaties. Zo vindt u hier villa’s en eco-lodges  met mooie uitzichten over de groene heuvellandschappen. Wanneer u vroeg opstaat, kunt u meegaan met een tour en de zeldzame quetzal bewonderen, in zijn natuurlijke omgeving. Ongeveer 200 vogelsoorten bewonen hier de wouden. Hieronder valt natuurlijk de quetzal, de hummingbird en de woodpecker. Ook vindt u hier wilde dieren zoals de peccaries en coyotes.

Corine Klootwijk
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Rincón de la Vieja met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Rincón de la Vieja gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: