Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Rundu

  • Toegangspoort Caprivi strip
  • Portugese invloeden
  • Boottochten over rivier
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Rundu Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Rundu

Rundu

 
 
Rundu is de toegangspoort naar de Caprivi strip. Hier is het mogelijk de auto te laten checken, bij te tanken of inkopen te doen. In deze stad treft u een verrassende mix van Afrikaanse en Portugese cultuur en heeft u bovendien mooie uitzichten op buurland Angola. Als u hier enkele dagen verblijft, zijn er opties om een dagtour te maken naar Angola. Het wordt geadviseerd om dit samen met één van de lokale organisaties te ondernemen.
 
Reizigers kunnen hier een boottocht maken over de rivier of bv langsgaan bij het Mbunza Living Museum, een interessant natuurhistorisch museum met veel informatie over de regio.
 
De Okavango is een rivier in het zuiden van Afrika. De bron ligt in Angola waar de rivier ook wel de Cubango wordt genoemd. Verder naar het zuiden vormt de rivier tot aan de Caprivi-strip de grens tussen Angola en Namibië. De rivier vormt een bekende delta in Botswana en stroomt door de Kalahari-woestijn.
 
Bij de rivier wordt sfeervolle accommodatie aangeboden. Ieder jaar in april wordt een bijzonder carnaval georganiseerd bij Rundu. Tijdens dit gezellige ''Float Carnival'' krijgt u een kleurrijke optocht van vlotten over de rivier te zien. De vaart vindt plaats over een afstand van ca 16 km.

Corine Klootwijk
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Rundu met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Rundu gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: