Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Russell

  • Elegante stad
  • Havengebied
  • Vissershaven
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Russell Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Russell

30 dagen Autoreis + Individueel
29 dagen
  • Verblijf in luxe en sfeervolle accommodaties
  • Autorondreis van 4 weken
  • 4 schitterende excursies inclusief
€ 7525,-
Bekijk

Russell

 
Russell staat bekend als een elegante stad. Rond 1840 was het een van de grootste steden van het land. Het had ooit als bijnaam: ''hel van de Pacific'', maar tegenwoordig is het wel wat opgeknapt. Russell was de eerste hoofdstad van het land. Tegenwoordig is het een beroemde vissershaven. Men vist hier naar tonijn, kingfishers en haai. De vloot biedt opties voor ervaren schippers. 
 
Aan de kust liggen restaurants en cafees. Een aangename plek voor de late middag-zon. Bezoek de pub of de kathedraal. De katholieke gebouwen staan er nog en huisvesten historische bijbels, die geprint zijn in de taal van de Maori. Wandel rond en ontdek musea, eethuizen, galleries en gezellige cafeetjes.
 
Russell biedt toegang tot Cape Brett en Okiato, mooie tracks voor sportieve mensen. In de stad zijn diverse opties voor accommodaties. Ook is er sightseeing en kunt u meegaan met een vissersboot. 
 
Tip:
 
Vlabij ligt Rawhiti, een waterfront town, in de Bay of Islands. Het is een kleine haven, met stranden en mooie uitzichten. 
 
 

Mirja Rempt
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Russell met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Russell gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: