Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Salatiga

  • Levendige stad
  • Gezellig centrum
  • Berg-en vulkaangebied
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Salatiga Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Salatiga

19 dagen Rondreis + Individueel
19 dagen
  • Privé rondreis Centraal en Oost Java.
  • Per trein van Solo naar Malang.
  • Verblijf op Bali op drie bestemmingen.
€ 2450,-
Bekijk

Salatiga

 
Salatiga is een levendige stad in  Midden-Java. Het staat bekend als een studentenstad, met een christelijke universiteit, die studenten uit verschillende delen van het land trekt. Bij de universiteit liggen gezellige, kleine eethuizen, waar betaalbare maaltijden worden geserveerd. Ontdek de stad in de vroege ochtend, wanneer de mensen uit de omliggende dorpen zich verzamelen bij de markt, en hier hun verse producten gaan uitstallen. Een mooi en kleurig spektakel.
 
Ook ziet u mensen hun ochtend tai chi doen, bij de Chinese tempel. Wandel langs de markt en door de vele straatjes, met winkels met lokale gerechten, zoals pindakoek en abon sapi (rundvlees gerecht). Ook ziet u in de ochtend de mensen rondjes joggen. Bent u sportliefhebber, dan kunt u hier mee-sporten met de lokale bevolking. Zij rennen vooral bij het Pancasila plein. Na afloop kunt u genieten van een kom gemberthee.
 
 

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Salatiga met deze 1 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Salatiga gecombineerd met 1 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: