Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Santa Catalina

  • Charme van een vissersbadplaats
  • Eenvoud, authenticiteit
  • Gemoedelijke sfeer
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Santa Catalina Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Santa Catalina

17 dagen Rondreis + Individueel
17 dagen
  • Zeer gevarieerde rondreis van steden, bergen tot strand.
  • Bezoek Coiba Island, het Galapagos van Panama.
  • Verblijf in de kratervallei El Valle de Anton.
€ 2400,-
Bekijk

Santa Catalina

 
Santa Catalina ligt aan de Chiriqui Golf bij de staat Veraguas. Het heeft de typische charme van een klein vissers-/badplaatsje aan zee. Sinds de jaren ‘70  trekken reizigers hier naar toe.
 
Om het plaatsje te beschermen tegen de grote massa werd de locatie lange tijd niet gedeeld door de lokale surfers. U vindt hier ook in de huidige tijd geen overdaad aan faciliteiten. Het is nog steeds een aangename plek voor reizigers die willen genieten van eenvoud, authenticiteit, een prachtige natuur en van de  oorspronkelijke vriendelijkheid van de lokale bevolking.
 
U vindt hier basis-faciliteiten zoals surfkampen, budgethotels en gezellige eettentjes. Vervelen hoeft u zich hier geen moment. Er zijn surfmogelijkheden, duikmogelijkheden, u kunt hier gaan vissen en er hangt een prettige sfeer. Prijzen zijn zeer redelijk, dus het is ook toegankelijk voor budget-reizigers.

Maudy Zuidema
WRC Panama specialist

Als Panama specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Santa Catalina met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Santa Catalina gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: