Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Santiago de Compostela

  • Pelgrimsoord
  • Unesco werelderfgoed
  • Mooie binnenstad
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Santiago de Compostela Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

 
Santiago de Compostela is een mooie, bekende stad in het noorden van Spanje. Het ligt in de provincie la Coruña en vormt de hoofdstad van Galicië. De binnenstad is indrukwekkend en staat sinds 1985 op de lijst van het Unesco werelderfgoed. De stad is bekend als een Christelijk pelgrimsoord. Het heeft deze status, omdat men denkt dat een heilige hier is begraven. (St Jacobus). Ieder jaar wandelen talloze reizigers via een van oorsprong Romeinse weg, naar deze noordelijke stad.
 
Ook staat de stad sinds tijden symbool voor de historische strijd van Spaanse christenen tegen de Moren. Daarnaast is het een universiteitsstad. Het trekt studenten uit Spanje en andere delen van de wereld. De stad huisvest gebouwen in romaanse, gotische en barokstijl. Het wordt door velen gezien als één van de mooiste steden ter wereld.

Mirja Rempt
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Santiago de Compostela met deze 9 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Santiago de Compostela gecombineerd met 9 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: