Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Santo Estevo

  • Ribera Sacra
  • Prachtig bosgebied
  • Natuur hikes

Santo Estevo

 
De parador Santo Estevo ligt in een uniek natuurgebied, in het Ribera Sacra gebied, in de regio Galicië. Hier liggen de Mino en Sil rivieren, bosgebieden, en temidden van het groen ligt een voormalig klooster, het Santo Estevo klooster, dat is omgebouwd tot een comfortabele nationaal parador.
 
Het klooster werd gebouwd rond het begin van de middeleeuwen, in de 6e en 7e eeuw na Christus. Het toont diverse stijlen; zo ziet u hier een barokstijl, een romaanse stijl en een renaissance stijl. In de avond kunt u in de tuinen zitten en genieten van zachte, Spaanse muziek.
 
De parador biedt mooie tuinen, een Spa met weidse uitzichten, en een uitstekende keuken. In de regio is het mogelijk om mooie wandelingen te maken bij de Sil Rivier Canyon. U kunt kiezen uit een paar voorbeeld routes die u door de natuurgebieden brengen. Mooie routes zijn bv Ruta de los Catamaranes, Ruta de los Miradores en Ruta del Románico.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.