Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Santo Estevo

  • Ribera Sacra
  • Prachtig bosgebied
  • Natuur hikes
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Santo Estevo Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Santo Estevo

8 dagen Autoreis + Individueel
8 dagen
  • Autorondreis vanuit Santiago de Compostela.
  • De kuststrook is van ongekende schoonheid.
  • Verblijf in prachtige paradores (kloosters).
€ 950,-
Bekijk

Santo Estevo

 
De parador Santo Estevo ligt in een uniek natuurgebied, in het Ribera Sacra gebied, in de regio Galicië. Hier liggen de Mino en Sil rivieren, bosgebieden, en temidden van het groen ligt een voormalig klooster, het Santo Estevo klooster, dat is omgebouwd tot een comfortabele nationaal parador.
 
Het klooster werd gebouwd rond het begin van de middeleeuwen, in de 6e en 7e eeuw na Christus. Het toont diverse stijlen; zo ziet u hier een barokstijl, een romaanse stijl en een renaissance stijl. In de avond kunt u in de tuinen zitten en genieten van zachte, Spaanse muziek.
 
De parador biedt mooie tuinen, een Spa met weidse uitzichten, en een uitstekende keuken. In de regio is het mogelijk om mooie wandelingen te maken bij de Sil Rivier Canyon. U kunt kiezen uit een paar voorbeeld routes die u door de natuurgebieden brengen. Mooie routes zijn bv Ruta de los Catamaranes, Ruta de los Miradores en Ruta del Románico.

Combineer Santo Estevo met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Santo Estevo gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: