Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Santo Stefano di Sessiano

  • Sprookjesachtige sfeer
  • Abruzzen
  • Nationaal park

Santo Stefano di Sessiano

 
Een prachtig klein dorp in de regio Abruzzen. Het is gebouwd in de 16e eeuw en ligt bij Gran Sasso Nationaal Park. Het is een indrukwekkend staaltje architectuur, met bogen, smalle straatjes, een centraal plein en een dorpstoren. In de zomer kunt u de omliggende natuur verkennen. In de winter is het dorp erg speciaal: een sprookjesachtig mooie omgeving. Middeleeuwse architectuur, sneeuw, comfortabele accommodaties en een geweldige menukaart.
 
Het dorp bloeide op in de tijd van de familie Medici. Het lag strategisch, tussen Rome en de Adriatische kustlijn, ten tijde van de bloeiperiode van het Romeinse Rijk. In de jaren '70 is er veel geïnvesteerd, en is het een fascinerende reisbestemming geworden. Het combineert kunst, traditionele ambachten...en lokale producten als honing, jam, salami en pecorino kaas.

Maudy Zuidema
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.