Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Savannah

  • Historische stad
  • Koloniale huizen en elegante pleinen
  • Shoppen bij Broughton Street
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Savannah Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Savannah

18 dagen Autoreis + Individueel
18 dagen
  • Muziek in Nashville en Memphis.
  • Historie in New Orleans en Charleston.
  • Relaxen op Amelia Island en in Orlando.
€ 1970,-
Bekijk

Savannah

 
Een historische stad, met indrukwekkende Ante Bellum huizen en tevens een bruisende studentenstad met een creatieve sfeer. Koloniale huizen en elegante pleinen geven de stad een bijzondere sfeer. In Savannah zult u kennismaken met de zuidelijke charme en gastvrijheid.
Het historische gedeelte van Savannah heeft meer dan 20 pleintjes en keienstraatjes die u mee terug nemen in de tijd. Wat u zeker niet moet missen is een stadstour per trolleybus. Geniet van het uitzicht terwijl u meer te weten komt over de fascinerende geschiedenis. Elk stukje Victoriaanse architectuur heeft zijn eigen verhaal.
Wandel onder de met Spaans mos begroeide bomen in het Forsyth Park en flaneer langs het water over Factor’s Walk. Geniet van een typisch zuidelijk diner in één van de vele restaurants. 
Savannah is daarnaast ook gewoon gezellig, levendig en ''down to earth.'' Naast de historische sfeer, kunt u hier ook genieten van de nieuwste kunst in hippe kunstgaleries en het moderne Telfair museum. U kunt shoppen in Broughton Street of op de City Market. Hier vindt u ook cafés, clubs en restaurants.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Savannah met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Savannah gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: