Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Scilla

  • Calabrië
  • Lokale mythen
  • Zwaardvis gerechten
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Scilla Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Scilla

Scilla

 
Scilla is een mooi gelegen vissersbadplaats in de zuidelijke regio Calabrië. U vindt hier kustlijn, een historisch fort en heuvellandschap. Scilla ligt tussen de bergen en de kustlijn, in een prachtig landschap. De plaats is verdeeld in drieën; een stranddeel een havengebied en een kasteelgebied.
 
Het dorp komt voor in de lokale legendes. Het is de regio -volgens sommigen- waar het monster Scylla samen met Charybdis de Straat van Messina bewaakte en waar Odysseus werd bedreigd tijdens zijn zeiltocht.
 
De geografie van het gebied toont een site voor schepen die hier moesten passeren. Wandel door het gebied, breng een bezoek aan het kasteel of fotografeer bv het authentieke havengebied. In lokale restaurants vindt u de dagvangst, zwaardvis, terug in de gerechten. U kunt hier ook lezen over speciale visserij - technieken.

Mirja Rempt
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Scilla met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Scilla gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: