Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Seattle

  • Space Needle
  • Pike Place Market & Space Needle
  • Boeing Museum of Flight
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Seattle Gevonden reissoorten Individueel, Stedenreis Reizen per Autoreis, Cruise

Alle reizen naar Seattle

21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Van Seattle naar San Francisco of Los Angeles.
  • Autoreis over de Pacific Highway.
  • Schitterende natuur en indrukwekkende steden.
€ 2335,-
Bekijk
20 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Begin- en eindpunt: Vancouver.
  • Langs de spectaculaire kust van de Grote Oceaan.
  • Overweldigende natuur, imponerende steden.
€ 2600,-
Bekijk

Seattle

 

Seattle is een havenstad en inmiddels een topbestemming voor kunst, entertainment en ontspanning. Het wordt omringd door water en bergen en ligt in de staat Washington, aan de westkust. Seattle heeft daardoor de bijnaam ‘Emerald City’ gekregen. Door de regelmatige regenval is Seattle en de omgeving groener dan andere steden. Hier liggen ook de fabrieken van Boeing, de eerste Starbucks winkel en Microsoft. 

Eén van de bekendste bouwwerken van de stad is de ‘Space Needle’, ga naar boven voor een spectaculair uitzicht over de stad en omliggende bergen. Seattle kent historische buurten zoals het Pioneer Square en de levendige Pike Place Market. Hier zijn vele leuke restaurantjes, het eerste Starbucks cafe, boetiekjes en plekken waar live muziek wordt gespeeld. Daarnaast ligt het moderne zakendistrict met de enorme wolkenkrabbers en het grote Westlake shoppingcenter. Breng een bezoek aan de Central Public Library, een modern, architectonisch wonder van glas, lijnen, en een bijzondere spiraal van vier verdiepingen. Sla een bezoek aan Chihuly Garden & Glass, een spektakel van kleuren en glas niet over.

Het downtown gedeelte is goed te belopen en er heerst een prettige sfeer. 

Net buiten Seattle ligt het Museum of Flight. Hier kunt u een tour boeken door delen van de Boeing fabriek. Een aanrader!

 

 

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Seattle met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Seattle gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: