Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Sesriem

  • Toegangspoort tot de Sossusvlei
  • Deel van de Namib-Naukluft woestijn
  • Sesriem Canyon
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Sesriem Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Sesriem

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • Mariental & Naukluft Mountains.
  • Swakopmund & Damaraland.
  • Etosha & Waterberg Plateau.
€ 3370,-
Bekijk

Sesriem

 
De Sossusvlei is onderdeel van de Namib-Naukluft woestijn, de oudste woestijn ter wereld, grenzend aan de Atlantische Oceaan. Het strekt zich uit van Swakopmund & Walvisbaai zuidwaarts tot bij Lüderitz. Het park beslaat ongeveer 50.000 km2 en is daarmee één van de grootste parken van Afrika.
 
Sesriem ligt ten zuidwesten van Windhoek en vormt de toegangspoort tot de Sossusvlei. Bij de entree wordt een toegangsprijs gevraagd. Vervolgens kunt u ook de canyon bezichtigen. In het park zijn mooie campsites, met een ‘’eigen’’ boom, een plek voor een kampvuurtje en prettig uitzicht over de omgeving.
 
Bij de ingang van Sesriem ligt de 1 km lange Sesriem Canyon. Deze werd ooit gevormd door het water van de Tsauchab rivier. De rivier staat vaak droog en dan is er mogelijkheid om door de Canyon te hiken

Corine Klootwijk
WRC Namibië specialist

Als Namibië specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Sesriem met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Sesriem gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: