Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Sevilla

  • Rio Guadalquivir
  • Stad van Conquistadores
  • Kunst, cultuur
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Sevilla Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Sevilla

Sevilla

 
Sevilla is een gemeente en hoofdstad in de regio Andalusië. Het staat bekend als een stad van kunst, cultuur en politiek. Het wordt ook gezien als één van de mooiste steden van het land. De stad telt ca. 700,000 inwoners. Het ligt aan de rivier de Guadalquivir, een mooie rivier in het zuiden van het land. Het heeft een geschiedenis die teruggaat naar de Grieken en Romeinen. Daarna heeft het onder bewind gestaan van de Visigoten, de Moren en de vikingen.
 
Aan het eind van de middeleeuwen speelde de stad een grote rol bij de Conquistadores, die afreisden naar de Amerika's, in de 15e eeuw. Sevilla werd een havengebied en basis voor de rijkdommen die mee werden genomen door de zeevaarders. Het werd in korte tijd de meest welvarende en ontwikkelde stad van Spanje.
 
Het trok het dan ook reizigers uit de rest van Spanje en andere delen van Europa. De straten, pleinen en bouwwerken uit deze periode, zijn goed bewaard en kunt u nog steeds bezoeken. Tegenwoordig is het nog steeds een levendige, drukke en populaire stad.
 
In Sevilla neemt men de tijd om te genieten van het leven. Er staan dan ook talloze tapasbars, restaurants en andere gezellige gelegenheden. De tijd nemen om te genieten van een heerlijke maaltijd kunt u hier doen bij terrassen, waar u heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd.

Corine Klootwijk
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Sevilla met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Sevilla gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: