Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Seychellen

  • Ideaal klimaat
  • Warm, helder zeewater
  • Spa en wellness

Seychellen

 
 
De Seychellen is een eilandengroep in Afrika. Het ligt bij het eiland Madagaskar. De groep bestaat uit 115 eilanden en ligt verspreid over 400.000 km2 . Veel eilanden zijn onbewoond. Het grootste deel van de bevolking woont op het eiland Mahé.
 
Het is een van de kleinste landen van Afrika. Het klimaat is het hele jaar door ideaal en gelijkmatig, de temperatuur ligt tussen de 24 en 30˚ C. De beste tijd om de eilanden te bezoeken ligt tussen mei en november, dan heeft u een verkoelende wind en een heerlijke temperatuur.
 
Bij de Seychellen worden diverse watersport-activiteiten georganiseerd. Zo kunt u hier zwemmen, paddle-boarden, duiken en snorkelen. Ook is het mogelijk om mee te doen met yoga- en meditatie-lessen. 
 
Tip:
 
De Seychellen is als bestemming ideaal voor een huwelijksreis. Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

Corine Klootwijk
WRC Seychellen specialist

Als Seychellen specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.