Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Sint Maarten

  • Heerlijk klimaat en een vrolijke sfeer
  • Goede keuken
  • Eilandhoppen naar Saba en/of St. Eustasius

Sint Maarten

 

Ontdek Sint Maarten; een populaire bestemming in het Caribisch gebied. Het eiland is exotisch en heeft een interessante combinatie van culturen. Dit eiland is verdeeld in een Nederlands en Frans deel en heeft invloeden van beide landen. De hoofdstad van het Nederlandse deel is Philipsburg. U vindt hier een heerlijk klimaat, een vrolijke sfeer en een goede keuken. Wandel over de witte stranden, geniet van het warme zeewater of dineer in één van de gezellige restaurants aan zee.

Culinair
Sint Maarten staat bij velen bekend om zijn indrukwekkende keuken. U vindt hier fine dine restaurants met heerlijke seafood...laat u verrassen door de lokale gerechten!

Activiteiten
Bent u sportliefhebber, dan heeft Sint Maarten veel te bieden. U kunt zeilen of met een catamaran varen. Ook kunt u duiken, snorkelen en meegaan met een deepsea fishing tour. Het onderwaterleven bij Sint Maarten is kleurrijk en gevarieerd.

Eilandhoppen
Wilt u graag enkele eilanden zien tijdens uw reis? Dan kunt u een combinatie maken met Saba en St. Eustasius. U kunt van eiland naar eiland, per boot of met een korte vlucht.

Accommodaties
Sint Maarten biedt gezellige, kleine Bed & Breakfasts en comfortabele resorts, maar ook luxe appartementen aan zee. 

Mirja Rempt
WRC Sint Maarten specialist

Als Sint Maarten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.